Nejnovější recenze ze sekce Oční optika
výborné
ok
- levné
- nevyhovující pro mé oči
po čtrnácti dnech nošení červené žilky v očích, velký tlak v očích, který ani po sundání a několika hodinách odpočinku neustupuje. TAkže úspora peněz 0, protože si musím koupit nové čočky :-(
| Kvalita čoček | Nekvalitní |
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
- vyhovuje mým očím, výhodné balení
- x
vyhovuje mým očím, výhodné balení
Jsem na ně zvyklá, vyhovují mi.
výborný, osvědčený
- kvalitní čočky, příjemné na nošení
kvalitní čočky, příjemné na nošení
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
jsou perfektní, skvěle zakryjou i mé hodně tmavé oči
| Jsou to moje: | První čočky |
- Pocit hladké čočky už při vyjímání z pouzdra s roztokem. Čočka je "pevná" a "kluzká", takže se dobře nasazuje do oka. Dokonalý komfort při nošení čoček - jsou příjemně "vlhké", oko není suché. Vyhovuje mi i obal, který je průhledný, takže mám stále přehled, jaké množství roztoku mám a kdy kupovat nový.
- Kontaktní čočky užívám už víc než 10 let a za tu dobu jsem vyzkoušela nejen několik značek kontaktních čoček, ale i výrobků, které k jejich užití bezpodmínečně potřebuji. I mezi roztoky na ukládání a čištění kontaktních čoček jsou rozdíly. Tento je pro mne zatím jednoznačně nejlepší. Jsem příjemně překvapena a budu se k němu vracet.
- Výrobek je vhodný i pro uživatele, který má oko citlivější, jedním z nich jsem i já. Takže z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit. Naprosté pohodlí, které ocení každý.
- Tento roztok jsem kupovala poprvé, navíc byl v nabídce za dobrou cenu. Prostě jen na zkoušku - samozřejmě s ohledem na uvedené informace o výrobku.
- Cena je o něco nižší než obvyklá cena výrobků, které patří mezi ty kvalitnější, což platí i pro tento roztok. Protože jde, podle mého názoru, o vysoce kvalitní výrobek poskytující vynikající komfort, je jeho cena dobrá a dá se srovnávat s průměrnými cenami, v tomto případě ale za vynikající zboží.
- .
Vynikající výrobek za dobrou cenu.
- nejlepší čočky na trhu
- žádný pocit suchého oka
- kontinuální nošení
- žádné
Jsou to čočky, které používám celý život a jsem s nimi nad míru spokojená!!! Lepší kontinuální čočky jsem nikdy neměla.
Cena je příznivá. Těmto druhům čoček budu už navždy věrná!!!!!
DOPORUČUJI!!!
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
- rychlá úleva očím, ihned pocit suchého oka je pryč,
- při spadnutí nějaké částice do oka (např. řasenka, nebo prach) a při následném zarudnutí oka je velmi účinný. Stačí kápnout a je po problému.
- Příznivá cena
- žádné proti
rychlá úleva očím, ihned pocit suchého oka je pryč,
při spadnutí nějaké částice do oka (např. řasenka, nebo prach) a při následném zarudnutí oka je velmi účinný. Stačí kápnout a je po problému. Velmi perfektní je i cena.
Používám kontinuální čočky, takže roztok používám minimálně, proto nemůžu posoudit v jaké je kvalitě a jestli je horší nebo lepší než ostatní značky. Ale svůj účel splňuje
- Jsou pro běžné nošení a pro nenáročné spotřebitele, cenou také vyhovují.
- Někdy mi připadají málo ,,Aqua" potřebovala bych aby mi více zvlhčovaly oči, ale myslím že mám extrémně málo slz.
Jinak jsem s pokojená a čočky bych doporučila.
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
- v tomto roztoku jsou mé kont.čočky opravdu čisté bez předešlého mnutí a čištění v dlani
- také se mi zdá, že čočka lépe sedí v oku
- tento produkt jsem vyzkoušela, protože jsem chtěla zkusit nějaký nový roztok a jsem mile překvapená jak je dobrý i když není vůbec drahý
- zatím nemám žádne negativní zkušenosti
také se mi zdá, že čočka lépe sedí v oku
Výrobek jsem již doporučila všem svým známým
- Kontinuální nošení
Čočky mi vyhovují, jsou levné a nejlepší je na nich celoměsíční nošení.;-)
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
- - vejde se akorát do kabelky
- - oceňuji lahvičku na roztok + zrcátko
- - cena
- - zatím nic
Pouzdro je moc fádní. Mám ho pořád u sebe a už jsem ho opravdu využila. Zrcátko se hodí i pro kosmetické účely a pinzeta také :D. Jsem spokojená.
- Kvalitní kontaktní čočky.
- Nepřekrývají zcela původní duhovku. Očekávala jsem drastickou změnu vzhledu, ale působí přirozeně, nenápadně.
Myslela jsem, že barevná čočka zcela překryje moji původní barvu očí, jak bylo napsáno v popisu - není tomu tak. Produkt bych doporučila, pokud chcete změnit barvu očí, avšak vypadat přirozeně, průřez na zornici je příliš velký, proto nepřekrývají čočky zcela duhovku.
| Jsou to moje: | Několikáté čočky |
- - úžasné složení tohoto roztoku
- - jsou skutečně jako slzy a velmi příjemné pro oči a jemné pro čočky
- - cena (nyní byla i akce, takže jsem koupila výhodně dvě lahvičky)
- - zatím nic
Roztok bych dopručila určitě kvůli složení. Roztok je velmi jemný pro čočky a neponičí je ani nevysuší. Pro oči je to taky balzám, přece jen když si můžete dát do očí čočky, namočené v bázi podobné slzám, tak je to znát. Jsem velmi spokojená.
- - s těmito čočkami jsem začala a jsou výborné
- - nádherně sedí
- - cenově dostupné
- - kdo zná, tak ví, že sama značka o sobě něco vypovídá
- - mám prblém s vysycháním očí, ale to nejspíš nebude problém čoček, ale nedostatek slz
Tyto čočky jsem poprvé dostala od svého optika a nemíním je měnit. Mám k nim i roztok a kapky na zvlhčení očí a opravdu jsem s těmito produkty velmi spokojená. Jak jsem psala i cenově jsou dostupné, takže nijak ani nezatíží rozpočet.
Určitě doporučuji.
| Jsou to moje: | První čočky |
- příjemné, nedráždivé, hezky barevné
doporučuji